Cautare

2284 de rezultate pentru "vasile medesan" (3.81 secunde)
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul cu mesteri si produse traditionale, de Sfantul Ilie, in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din 18 pana in 20 iulie 2014.
Raed Arafat a anuntat pe cine voteaza Presedintele PSD Mures, deputatul Vasile Gliga, a salutat marti, intr-o conferinta de presa, aparitia doctorului Raed Arafat printre personalitatile care sustin campania pentru prezidentiale a lui Victor Ponta. ... Nu se face asta', a spus Vasile Gliga.
Vasile Cepoi. ... Vasile Candea, presedintele Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, prof. Aurel Ardelean, rector al Universitatii de Vest Vasile Goldis din Arad.
Pe data de 28 februarie, credinciosii crestin ortodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Cuvios Vasile Marturisitorul. ... Dupa moartea Imparatului Leon Isaurul, Sfantul Vasile Marturisitorul a fost eliberat din temnita.
Gradina Botanica a Institutului de cercetari Biologice este o gradina botanica amplasata in Jibou, judetul Salaj, infiintata in anul 1968 din initiativa profesorului Vasile Fati.
Denisa Miron) Declaratiile lui Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Romania (USR) l-au facut pe scriitorul Vasile Ernu sa ia atitudine in semn de solidaritate cu cei saraci si sa ii dea o replica dura prin intermediul unui baiat din Teleorman:
Si ne vom orienta catre Academia de Studii Economice sau catre Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, a explicat Vasile Iliuta, presedintele Consiliului Judetean.
Totul este posibil datorita unei echipe care prin munca si seriozitate, transforma visele calarasenilor in rezultate - spune Vasile Iliuta, presedintele Consiliului Judetean. ... - Ne caracterizeaza optimismul, si suntem convinsi ca prin purtarea grupului nostru, rezultatele vor fi pozitive”- a spus presedintele CJ, Vasile Iliuta.
Sfantul Vasile cel Mare va costa 300 milioane euro. ... Claudiu Popa) Primaria Sectorului 1 a anuntat, luni, ca, in octombrie 2023, pe Soseaua Bucuresti - Targoviste, va functiona un nou spital care se va numi Sfatul Vasile cel Mare.
Actiunea este organizata de Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi si Miscarea Civica Calarasi semneaza pentru Basarabia, in parteneriat cu senatorii Raducu Filipescu si Viorel Badea cu sprijinul Vicepresedintelui Consiliului Judetean Calarasi Vali Barbu, viceprimarilor municipiului Calarasi Viorel Ivanciu si Dragos Coman,a presedintelui TNL Vasile Alexandru si Presedintelui Executiv al TNL Calarasi - Stefan Stan, Doamnei Alina Jipa, Domnilor Rares Ionescu, Alin Dragulin, Dorinel Dinca, Marius Cojocaru.
Apicultorii Vasile si Elena Stan spun: ... Apicultorii Vasile si Elena Stan abia asteapta sa se reia targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au finalizat urmarirea penala efectuata in cauza privindu-i pe inculpatii, cercetati in stare de arest preventiv, BUJOAICA NICULAE, DAVID FLORIN, zis "BUZETICA", IONITA ION, zis "SILE COROI", IORDAN VASILE, zis "BEBI" si SIMION DORU DANIEL.
S-ar parea ca anumite evenimente, mai mult mai putin provocate pentru distragerea atentiei, chiar si-au facut datoria, astfel incat monitorizarea balbelor ministrul Administratiei si Internelor, acest Vasile Blaga, a inregistrat un oarecare relas.
cu Geoana, care i-ar fi recomandat pe Vasile Puscas. ... Sa zicem Varujan, Gyuri si Vasile. ... ca Varujan a fost asa si pe dincolo, ca Gyuri - ce sa mai vorbim, ca pe Vasile l-a chemat inainte Sloim, Vlasov sau Patapievici.
Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri ca in PSD nu s-a discutat despre remanierea lui Vasile Dincu, dupa ce in presa au aparut informatii despre acest subiect.
Vasile Blaga, expert la "Luxten", a trecut in declaratia sa de avere un apartament, o casa de locuit si trei autoturisme: ... Vasile V.
in cursul anului trecut, Petre Berinde a fost retinut, cercetat si trimis in judecata de PNA, pentru trafic de influenta, prin rechizitoriul emis de procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea in dosarul privind Serviciul de Pasapoarte Satu Mare, in care a fost invinuit si fostul sef al acestui serviciu, comisarul sef Vasile Neamt.
Numaratoarea voturilor s-a desfasurat rapid si, inainte ca rezultatele sa fie anuntate in plen, secretarul general Vasile Fernea, zimbind cu subinteles, a transmis fericit din priviri ca Gheorghe Ciocan este invingator. ... In aceeasi maniera a fost ales si secretarul executiv, Vasile Fernea, si trezorierul, Gabriel Mihali.
Cretu, Vasile, Gojdea.
In cazul in care revendicarile nu le vor fi solutionate spune liderul sindical Vasile Marica functionarii publici sint decisi sa intre in greva. ... Vasile Marica spune ca actiunea lor va paraliza organizarea alegerilor.
google-analytics.com